PROVOLT este o companie cu experienta in mari proiecte de electricitate, fiind capabila sa raspunda cu profesionalism la cerintele diversificate ale clientilor.
Avem angajat personal autorizat  cu vechime in executia  instalatilor electrice si a bransamentelor , cunoscuti pentru calitatea muncii lor.

Principalul obiectiv al companiei PROVOLT  este de a asigura servicii de inalta calitate, la standarde ridicate , in tara dar si in afara tarii . Firma noastra executa o gama larga de servicii de electricitate: consultanta, proiectare si implementare, folosind cele mai bune tehnici in domeniu si materiale de cea mai buna calitate.

Asiguram proceduri de lucru si standarde de calitate in electricitate, impuse de normativele si de legislatia in vigoare in Romania.

Compania noastra detine atestat ANRE si certificare ISO 9001.

Colectivul nostru a luat parte la dezvoltarea proiectului COSMOTE, VODAFONE, ORANGE  pentru care a alimentat cu energie electrica aproximativ 300 situri  precum si lucrari specifice pentru TVR, ANTENA 1,PRO TV,  REALITATEA TV , B1 TV, PETROM, LIDL, FAN COURIER, CATEDRALA SFANTUL IOSIF  etc,  si numeroase proiecte de bransamente pt. ENEL DISTRIBUTIE si EON MOLDOVA.